Slim en comfortabel stofzuigen - Allaway - centraal stofzuigsysteem

Slimmer stofzuigen

Moderne woningen en kantoren beschikken vanzelfsprekend over centrale voorzieningen voor verwarming, elektriciteit en telecommunicatie. In veel woningen staat tegenwoordig een afwasmachine en een magnetron maar voor de huishoudelijke klus van het stofzuigen is vaak niet bekend dat er een beter alternatief is.

Stelt u zich voor. U plaatst de zuigslang in het zuigcontact en stofzuigen maar, zo eenvoudig gaat het! In het huidige comforttijdperk zijn de meeste woningen niets moderner dan 30 jaar terug. Gas, water en licht installaties had men toen immers ook al. Ook de wijze van schoonmaken is in die tijd niet veel anders geworden. Gebruikt wordt nog altijd de oude lawaaierige stofzuiger die veel stofdeeltjes terug de ruimte inblaast.

Comfortabel stofzuigen

Een van de grootste ergernissen van het stofzuigen met een conventionele stofzuiger is het gesjouw. Met het Allaway centraal stofzuigsysteem zijn alle ergernissen verleden tijd. Niet meer zoeken naar een vrij stopcontact, geen beschadigingen meer aan uw meubilair en geen nare geurtjes tijdens en na het stofzuigen. De lange flexibele zuigslang geeft u alle vrijheid, ook op lastige plekken als bijvoorbeeld de trap.

Allaway zuigsets en accessoires zijn van de hoogste kwaliteit. De Allaway zuigslang is speciaal behandeld om zo soepel mogelijk met u mee te glijden en een zo laag mogelijke weerstand te bieden.