Over Hugro - Allaway - centraal stofzuigsysteem

Een ervaren distributeur

Al vanaf 1986 is Hugro Technics uit Apeldoorn uw vertrouwde Benelux importeur en leverancier van Allaway centrale stofzuigsystemen.

Naast Allaway importeren wij ook infrarood warmtepanelen en monoblock airco's (airco's zonder buitenunit). Kijk voor een impressie maaar eens op www.hugrotechnics.nl. Daarnaast leveren en installeren wij ook split-airco systemen (zie www.hugroservices.nl). Voor Allaway (maar ook voor onze andere producten) geldt dat wij de particulier of professional adviseren en begeleiden indien gewenst. Dit kan zijn vanaf het maken van offertes (al dan niet aan de hand van de bouwtekeningen) tot en met een eindcontrole bij oplevering.

Zo zijn onze klanten zeker van een goed werkend stofzuigsysteem bij oplevering. Wij streven er naar dat alle systemen 100% goed werken. Mocht achteraf blijken dat de gebruiker niet geheel tevreden is, kan men rekenen op onze service en servicedienst.

Constante verbetering van onze producten en optimalisering van onze service maken Hugro Technics dan ook de ervaren distributeur met een hoge mate van deskundigheid!

U bent van harte welkom!

U bent natuurlijk van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Apeldoorn. Een afspraak maken is wel wenselijk; wij nemen graag de tijd voor u en dat is lastig in te plannen in geval van een spontaan bezoek. U zult dan verschillende systemen te zien krijgen alsmede de wijze waarop het Allaway systeem in uw project geplaatst kan worden. Mocht u al concrete bouw-/verbouwplannen hebben, neem dan ook uw tekeningen mee. Wij kunnen u dan direct adviseren welke materialen u nodig zult hebben.

Dealers gezocht

Hugro Technics is altijd geïnteresseerd in dealers en/of installateurs, die onze producten in de markt willen zetten. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.